Demam kuning

Saya bersalin 18/12/2020 hari tu, 23/12 baby dah start demam kuning. Skrg baby dah 11 hari masih demam kuning lagi. Ada siapa siapa yg sama mcm sye tak, sbnarnya bpe lama yea demam kuning nie nak hlang#mommybuntu

19 Các câu trả lời

mcm sy , anak 15 hari .. x tahan tngok dia kene cucuk tiap minggu. saya tiap 2jam bg minum susu 2oz , dan mandi kan air herba . alhamdulillah cepat turun

4y trước

herba cina .. kedai ubat cina

kuning memang lama sis..macam anak saya makan bulan jugak..jangan risau lama-lama akan hilang tapi kesian baby la kena cucuk sana sini amik darah..

kalau ank sya...sya kurangkan makanan berherba sebab ia ifek pada susu badan jadi moms kena minum air suam& makanan berkhasiat jerr...

bby sy skrg bru msok 15hr.. still kuning tp alhmdlillah bcaan mnurun.. sbb sy bnyk mnum susu kmbing n bg susu bdn kt bby..

nk ilangkn dmm kuning,bli arak dkt kdai cina tin warna itam.dn mndikan bby stiap pgi 1tin,ptg 1tin

Anak saya 3 hari je. Tu pun da risau. Semoga dipermudahkan segala urusan

ada petua ke utk turun kan kuning baby.minta pendapat kawan-kawan semua.

4y trước

terima kasih..atas petua nya .👍

letak madu kat bibir baby..

Yes sama. Cpt2 bg susu byk