Belum buat persediaan

Saya belum lagi beli barang baby . Dah 36 weeks sudah ni? saya hanya dapat simpan barang yang ada je . Masalah kewangan taktau nak minta tolong siapa?

2 Các câu trả lời

Awak kalau nak banyak jimat beli dari shopee . Beli yang perlu je dan ikut kemampuan je awak . Insyaallah setiap anak ada rezeki masing masing . Jangan risau ye

5y trước

Tu lah awak . Saya beli ikut kemampuan je . Tak beli banyak mana pun , beli yang penting untuk baby tu je . Terima kasih atas nasihat awak . Semoga kita sama sama murah rezeki ❤

terutama minyak minyak baby ye. penting.