Bleh percaya ke upt ni..

Saya beli upt ni kat shopee sales norsinar yahya saya Ada buat upt samar2 sangat2 saya belum due period lagi.. Saja je nak buat test upt ni.. upt ni ok tak.. doakan semoga kami dikurniakan zuriat second baby inshaallah amiin..

Bleh percaya ke upt ni..
15 Các câu trả lời

upt ni btul mcm sye bln lps cek tpi 1 line je ingat kn upt tu tipu pstu bln 2 cek upt naik 2 line mknanya ada rezeki saya

Tengok instruction pada kotak. Selalu akan mention seawal berapa hari boleh detect.

-ve..repeat semula slp 3hr jika blm period

kalau was2 beli lah 2-3 jenis utk cek

Aamiin Ya Rabbal Alamin