tompokkan darah

hi , saya baru tahu yang saya hamil 8minggu , terlewat period 3hari , tetapi terasa macam nak datang haid , dan ada tompok darah coklat , adakah itu biasa ?

7 Các câu trả lời

Sy pun haritu lewat period. Saje cek upt dan positif. Tp sy mengalami simptom2 seperti nak period iaitu breast sensitif, sakit seprti senggugut dan ada satu hari tu saya rasa ada tompokan darah. Ingatkan period so saya pun pakailah pad. Tp darah tu sikit je. Utk confirmkan pregnancy saya pergi scan dan dr ckp dah nampak hearbeat dan memang normal kalau ada spotting darah sikit. Tp kalau banyak sgt better cek.

saya jgk pnh mgalami... tp saya trus pergi hospital sbb nurse dan doktor ada bpesan pda saya sikit atau bnyk better ke hospital segera dan dthn wad slma 3 hari dan kncg ktor sma... ttpi Alhamdulillah baby saya sht

puan buat test upt kt rumah atau pngesahan kt klinik utk tau hamil? klu kt rumah, bwa upt yg +ve tu g emrgncy hosp..

Better segera ke klinik sis. Semoga selamat semuanya. Allahumma Aamiin

hai fatiha..boleh tahu x brpa lama tompokkan darah tu kluar?

Tak biasa tu. Terus g cek kt klinik ye.

tak sis.. bttr g hsptl sis..