Cyst & 4 weeks pregnant

Saya baru sahaja scan pagi tadi , doktor kata dah 4weeks but still tak nampak kantung baby and also jumpa cyst sebesar duit syiling . Saya risau & down . Ada tak mummy yang mengalami masalah yang sama ? Should i be worry or relax ?

2 Các câu trả lời

A month before pregnancy saya pun ada cyst 3cm. Lepas pregnant skrg ni cyst terus kecut. Next checkup nanti tanya doktor sama ada cyst membesar atau tak. If less than 5cm dr pakar kata no need to be worried

sy pun mengalami masalah sama dgn sis..cyst sy dh 5.3cm..tp mcm jauh la dr kantung baby..tp cyst mmg merisaukan😩