KEPUTIHAN NORMAL KE ?

Hi saya baru pregnant 7W and dah ada keputihan gatal sangat . Any suggestions tak untuk kurangkan rasa tu . Saya first time pregnant . Before ni pregnant juga tapi gugur . Yang sekarang baru okay tak ada bleeding. Mommy yang lain tolong saya

2 Các câu trả lời

keputihan tu normal jika hamil..sbb perubahan hormon..tp jika gatal.byk n berwarna kuning hijau.better p kk atau klinik..cek bawah ambik sample keputihan..Sy baru je buat ambik sample..tgh tnggu result .Sy pom 7 weeks jg

kalau keputihan tu gatal, lebih baik mummy ke kk jmp doktor terus. bgtau mslh mummy ya.sbb keputihan yg normal xgatal berbau dan berwarna..