Normal ke xde rasa muntah untuk kandungan 8minggu dan scan masih belum nampak?

Saya baru pertama kali mengandung setelah hampir 3tahun menanti. Nak tnya ibu2 normal ke untuk kandungan 8minggu xmuntah? Tapi perut sgt xselesa kembong badan rasa letih malas yg amat semua kerja xlarat nak buat dan selera makan bertambah. Sy ada scan masa 7minggu tapi xnampak ape2 lagi dr suruh repeat lagi 3minggu. Doakan sy semoga sy dan baby semuanya selamat sb sy ada darah tinggi.

1 Trả lời

Tak semua org mgandung mgalami muntah2.tapi biasa kalau scan 10 minggu mmg akan nampak baby dh