Sakit Pinggang

Saya baru mengandung 17 minggu. Tapi sekarang terlampau kerap sakit pinggang. Rasa macam lenguh macam nak datang bulan tu pun ye. Normal ke tu?

11 Các câu trả lời

normal, sbb saya pun mcmtu.. after masuk 2nd mester berkurang, sbb doc ade ckp rahim kita mengembang. lg2 pernah misscarry & dan pernah bersalin byk kali

normal sbb bby mbesar.. so tulang belakang pn berubah structure utk tampung kndungan..

Utk sy tak normal sbb sy tak jd mcm tu. cuma sy kerap penat & letih.

Normal sis. Sama2 kita bersabar ya sbb baby nk ruang utk membesar

Normal.. Perubahan struktur dan hormon badan

normal sis...bersbarla demi baby...

sm sy pun mcm tu....sabar jelah

sme mcm saya la sis

normal je tu sis

Normal tu sis