Kencing Manis Ketika Hamil

Saya baru mengandung 11 minggu. 2 minggu lepas ada minum air gula. Tersangkut kencing manis. Ni kandung kali 2. First time sangkut kencing manis ketika mengandung. Ibu ibu ada pengalaman ke sangkut kencing manis? Boleh share tips? Saya rungsing fikir bila sangkut kencing manis 😭#ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

krg kn karbo. krg kan buah, 1slice lunch n dinner only, susu tukar ke susu tepung nespray dutch lady everyday atau susu kotak hl. lebih kn sayur n protein. jgn cut manis terus, nnti hypo. cuma krg kan manis je. byk kn mnum air kosong.

2y trước

terima kasih atas tipsnya 🥹❤️