Nak tanya, bahaya tak kalau one day kita mengandung lagi when anak first ni czer pda usia 35Week 2D?

Saya baru melahirkan anak first saya pada usia saya baru 17 year 10 month😊, kalau bahaya saya ingat nak amik implan, anak saya lahir awal sebab emergency kes sebab anak ada penyakit hydro😊

1 Trả lời

biasa jika bersalin czer doc kata paling awl ms usia bby 1 tahun 8 bln dh blh plan tuk pregnant 2nd bby..cuma doc kata jika blh yg ebih baik dan ok better 2 tahun ke atas...bia luka czer dkt dlm tu btl2 sembuh..dkt luar cpt ok..cuma dkt dlm yg berlapis2 tu amik ms utk elok..mg dpmudahkan segalanya..aamiin