Nak tanya niii

Saya baru masuk week17, baru start sakit & lenguh satu badan. Rasa mcm sakit urat pun ada. Ada tips tak untuk kurangkan rasa sakit tu?

2 Các câu trả lời

setakat ni mmg xde tips sis. kalau pg jumpa dr pun dr akan suruh rehat . hadkan pergerakan. ada jugak senaman yg boleh dilakukan tp cara nk bersenam tu kena refer dgn dr . mcm sy kalau sakit sgt bdn sy rehat tido je. sy da 15 w. kdg2 dri pinggang sampi kaki rasa lenguh

Kne rest je sis.. mksdnye baring atas ketil.. jgn isau setiap org alami n bbeza lenguh n sakitnye..