Pregnancy & Laksa

Saya baru masuk 5 minggu. Boleh ke makan laksa?

12 Các câu trả lời

Blh ja mkn laksa.. Cuma mengikut ketahanan seseorg sbb laksa ni berangin.. Tp sy sejak pregnant ni mkn laksa xda lak nk jd angin ke apa😊

Sy pnh mkn laksa 2mangkuk 😅.. time tu tk thu prgnt pun, blk stu mlm perut sakit.. nasib la tk ad ap²

boleh je yg penting jangan letak nanas.. satu lagi sebenarnya depends pd ketahanan badan masing2

Klu blh jgn sis...sbb ada asam keping tak baik tuk kandungan yg terlalu awal

Boleh je.. Buang nanas tu.. Dan kuah jgn pedas sgt sis

Boleh je... Tp jgn la mkn smpai blh mudaratkan...

Boleh.. Sy makan je time pregnant

Boleh mkn laksa 🤤🤤🤤😂

Boleh je sis.. Think positive

Boleh sangat hehe

5y trước

Tq sis.. 😘