injection dexa

saya baru masuk 32 weeks...tp di sebabkan sy dah mula ada simptom seperti sakit di bhgn bawah tulang miss v..nak angkat kaki sakit..nak melangkah sakit...nak pusing badan masa tido sakit...ada tak yg mcm saya....baby pun bole kata setiap hari suka mengeras.jd doc telah berikan suntikan dexa pada saya...sy nak tanya..ada tak mommy yg rasa sgt dahaga selepas kena suntikan dexa...dan baby pun mcm malas ja nak gerak..

2 Các câu trả lời

injection dexa utk mematangkan peparu bby tkot bby lahir preterm...sy pnh kena mase ank 1 dlu.tp lepastu ok xd mslh..ade buat pengiraan gerakn bby x...kalo bby kurng gerak dr bese better trus ke labour room

Saya pown sekarang selalu sakit di tulang miss v tu. Nak bergerak sakit sangat. Tu tanda nak lahir pramatang ke? Awak inform doc then dia terus inject ke?

5y trước

sy tgn tak bengkak..tp kaki bengkak sikit...