Badan Rasa Lemah tak Bermaya

Saya baru masuk 12 minggu.. saya rasa badan sy lemah sgt.. x bermaya.. tenaga sy mcm di hujung2 sahaja.. bila berdiri punrasa nak pitam...sy alahan teruk, xboleh makan sangat.. Siapa sama macam saya..

6 Các câu trả lời

Saya baru masuk 13weeks alahan makin teruk tak larat asyik baring ja tidur memanjang mmg takda buat kerja apa dah, makan pun tak lalu tp still makan jugak paksa2 loya teruk tp Alhamdulillah tak muntah dah.

Sama sis. Saya baru je keluar dr wad. Kalau taklarat sgt, pergi je serah diri kt hospital. In shaa Allah akan better sikit. Minum air kelapa untuk topup air yg hilang dlm badan. In shaa Allah okay

Sama dgn saya sis. Org lain 12 minggu dah start reda mualnya. Saya makin teruk pulak. Rasa give up pun ada sbb takbole nak buat ape langsung.

saya pun sama... dah nak masuk 13minggu masih mabuk2 dan alahan ... nak minum air masak pun xlepas sgt. haus dan lapar..

Sama je la kita. 12w baru start mual makin teruk, tak selera dgn tak larat. Masuk kereta tambah lagi teruk mual, tp tak muntah2..

Sis boleh try beli blackmores executive b utk energy tu.. i tengok ig aidarazman😁