Air ketuban

Saya baru lepas scan dekat pakar dr cakap air ketuban saya kurang dah nak masuk 37 week dan kepala baby masih dekat atas. Dr cadang utk operate je. ade tak cara utk tambah air ketuban. Kot baby dapat pusing kebawah #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

5 Các câu trả lời

kalau ada bidan yg pandai.. mintak bidan tolong pusingkan .. sbb kakak kwn suami sy dia p suruh bidan pusingkan baby dia bagi kebawah.. alhamdulillah selamat bersalim dah.. atau pun sis bnyakkan buat sujud lama².. pujuk baby turun kat bawah ..

Nak tambahkan air ketuban makan buah tembikai. Doktor tak bgitau? Drg akan cuba pusingkan baby?

Kalau air ketuban banyak, baby still boleh pusing ke? Ke perlu operate jugak?

X try tanya ttg ecv tu?, hospital akan pusingkan baby..

mkn buah tembikai sis