Nak tanya ni saya kurang yakin skrg

Saya baru lepas miscarriage Doktor ckp..sbb time sy pregnant tu banyak keluar darah tpi xlama dalam 3-4hari , selepas saya habis pantang tu saya berjumpa dengan 2org bidan tapi bidan tu ckp saya mengandung dah 1bulan kiranya belum gugur hm korang ada pengalaman sama mcm saya tak? Harap dpt membantu saya

4 Các câu trả lời

Sis gi scan lagi sekali, biasa kalau lepas miscarriage kena scan semula nak tgk ada tertinggal sisa2 uri tak. Kalau ada sisa tu bahaya boleh sebabkan infection. Apa2 pun gi scan segera ye jangan tangguh2

Kena pergi klinik awk untuk tentukan dah complete miscarriage belum dgn scan dan check beta hcg

Dah pergi check kat klinik ke? After keluar darah tu

1t trước

baik nnti sy Cuba ke klinik lain pula . Terima kasih ✨

ikutkan da berapa week sis? ada scan x before ni

1t trước

Owhh..kalau rasa belum gugur,cuba cek balik upt.kalau pregnant mesti positif lg tu