Tanda Bersalin atau Memang Macamni?

Saya baru lepas buat VE (yang seluk check bukaan tu) dekat klinik swasta. Lepastu keluar darah. Saya lapik tisu dah 3 kali tukar. Darah still ada keluar. Lepastu saya pakai pad, noh rokiah, takdak pulak darahnya. Masa ada darah taksakit. Bila takda darah mai rasa mcm sakit segugut macamtu. Konfius lah nakp hospital ka tak😢 btw bukaan tadi baru 3cm. Ni ada gambar darah. Maaf kalau kotor sikit. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firs1stimemom

Tanda Bersalin atau Memang Macamni?
2 Các câu trả lời

smlm sy kne refer hosp sbb air ketuban kurang.. kt hosp doc check ketuban ok je n bukaan 2cm.. esoknye sy ade kuar lendir coklat ni jgak.. kebetulan ade appointment dgn doc hari yg same.. bile tny doc kate tggu contraction da kerap 5-10mins bru pergi hosp.. at the same time monitor gerak baby n kalo ketuban pecah.. katenye anak first biasenye lame amik mase, kalo tahan wad pon takot lame brp hari n kte stress tgk org sekeliling kuar masuk 😅so dia bg blk dlu.. tp kalo nk kepastian sis better g hosp trus

Lebih baik ke hospital, biasanya 3cm tu dah nak Hampir bersalin..