Rahim ke bawah

saya baru lepas buat scan 8w.. doktor kata rahim saya kebawah.. baby pun dah nampak sikit.. ada tak mami2 pengalaman macam ni? baby membesar dengan normal ke? sebab saya dah 2 kali gugur.. risau pulak hmmm

7 Các câu trả lời

sya pon mcm ni...nseb mak sedara suami sya bekas doc and tukang urut skrg..jd dia naikkn balik perlahan2 dgn izin Allah...dh oke...patot la masa bersama dgn suami asyik sakit je...sya urut tu masa kandungan 8 week...bukn urut la..just cm tekan sikit and tolak rahim ke atas...awk jgn pegi urut pulak..bhya....

sya pon mcm ni...nseb mak sedara suami sya bekas doc and tukang urut skrg..jd dia naikkn balik perlahan2 dgn izin Allah...dh oke...patot la masa bersama dgn suami asyik sakit je...sya urut tu masa kandungan 8 week

jniss mcm saya rahim ke bawahhh . nakk msukkk 5bulan tu pergi ngurut dgn bidann . baby akan naikkkkk insyallah .

apa maksd rahim ke bawah? ...uri bawah? uri posterior? rahim rendah? rahim ke blkg? ...agk susah nk jawab

ada cuba jumpa pakar sakit puan tak? cuba awak baca dkt page fb doctor imelda balchin pakar o&g.

semoga dipermudahkan ❤️

insyaAllah