Upt samar2

Saya baru je lepas period. Cuma period kali ni saya rasa lain. Bulan 7, 2 kali lendir putih telur keluar. Keputihan putih tu 2 kali keluar (tak gatal). Sebelum period 30/7 saya dah start sakit payudara belah kanan yg masih ada susu sikit. Selalu period saya banyak dan period cramp mesti ada. Kali ni takda, darah pun sampai hari ketiga je, starting hari ke empat dah coklat sampai hari ke tujuh. Semalam tiba2 ada lendir putih telur keluar lagi. Hari ni saya check petang pukul 6 tadi, result samar2. Boleh jadi false result ke?

Upt samar2
10 Các câu trả lời

Positif tu awk.. Mcm sy lah period lewat.. Keluar lendir putih.. First check.. Negetive..selang berapa hari cek lg.. Samar..cek lg berapa hari.. 2line terang.. Rupa ya dh masuk sebulan lebih

Kalau line ke-2 tu pink valid dah upt tu, kalah line ke-2 tu kelabu tak valid itu evap line, evap line ni bila upt dah lama

2mo trước

Okeyy mcm tu sis repeat lagi upt pakai brand dip & tell, nanti nampak terang line double line tu

Kena check balik. Samar camni kalau g clinic dorang x confirmkan as pregnant & kne check balik guna upt clinic

Try repeat guna clear blue kalau nak lebih accurate

Check guna brand dip n tell, upt tu sgt accurate.

Cuba puan repeat balik test upt tu.

check lagi selepas seminggu

bg sye nie negative..

Sy nmpk double line

Try repeat upt