Risiko fibroid?

Saya baru je bukak buku pink semalam, kandungan dah masuk 8week2day.. tapi bila scan doctor cakap ada fibroid..ada tak kat sini yang alami macam saya.. bahaya ke fibroid tu? ?

1 Trả lời

Sy pun mcam tu jugak sis , msa mula2 buka buku pink lepastu nurse scan ckp ad fibroid , lepastu pihak kk suh refer hospital n buat appoiment dkat sana utk scan blk ,. Lepastu dr kat sana ckp kemungkinan dinding rahim tebal n kna g cek blk bln dpn .. semoga dipermudahkan segala urusan sis ye 😊

4y trước

Saya 23.6 datang klinik balik untuk scan... sebab sebelum ni dah 2 kali scan klinik swasta doctor tak cakap pun ada fibroid... Inshaa Allah , Allah permudahkan urusan untuk kita semua 😍