hidung Dan tekak berdarah?

Saya baru discharge dari warded sebab dehydrate tp masa warded Saya xde alami pun hidung Dan tekak berdarah .. selepas dari warded Saya batuk Dan kahak nya berdarah .. hidung pulak berdarah kering maksudnya setiap Kali Saya korek hidung baru Saya dapati tahi hidung tu berdarah .. adakah ibu hamil yg lain pernah alami seperti yang Saya alami ?

1 Trả lời

Tak pernah pula sis.. Sis kena maklumkan pd doc.. Sb sblm ni sy asyik batuk2 n suspek tb tp Alhamdulillah negative n takde apa2. Doc marah bila tak maklum awal kt dia batuk berpanjangan atau simptom2 yg bole effect pd baby