Pregnant atau tak ya? Confused

Saya baru cek harini tp line samar sangat, memandangkan tarikh period akan datang lagi sehari, tapi saja nak cek. Bila dah tiga kali dalam sehari hasilnya ada line tp samar dan tiba2 ada tompokkan darah selepas berapa jam test, risau itu period atau apa ya ? Ada siapa2 yang berpengalaman mcm ni?

Pregnant atau tak ya? Confused
4 Các câu trả lời

Sehari sblm sy period ada spotting dalam setitik dua mcmtu saja tak byk. Lepas period delay bru sy buat upt test sbb takut kecewa,

Tgu smpai delay period dulu. Klu masih ada darah, means period.

Tggu period delay seminggu dua dulu baru accurate result

tunggu period delay