Kandungan ke3

Saya baru bersalin bulan 10,2020..hujung januari 2021 saya rasa mcm mengandung lagi lah pulak. Seronok, sedih dan seram.. Tapi kandungan kali ni belum tunjuk apa² tanda sama ada breast keras,sakit kaki, loya, atau xboleh bau²an..cuma sekarang ni kerap keluar lendir berdarah.tambahan pulak sy ada haemorrhoid stage 3.. Siapa boleh kongsi pengalaman menjaga buasir yg kronik seawal kehamilan? Share sikit.. Apa yg ibu² buat?

1 Trả lời

mg dpmudahkan segalanya..aamiin

3y trước

Allahu..salam takziah dr sy...sy doakan mg Allah akan gnti kan puan dgn rezki yg terbaik..Allahuma aamiin .. mg apa puan hajati dan doa akan di makbulkn olehNya...Allahuma aamiin..puan jg dri bebaik tw...in shaa Allah nnti Allah akan bg yg terbaik utk puan pd ms akan dtg... with the big hug n luv ❤️may Allah alwyz bless u .Allahuma aamiin.