Kencing tak lawas #18weekspregnant

Hi, saya baru alami kencing tak lawas malam tadi. Saya terjaga dari tidur dan mmg rasa sakit & pundi kencing penuh. Tp bila kencing tak byk yg keluar tapi asyik nak ke toilet sampai la pagi ni. Saya baru check kencing kotor 2 hari lepas. Takda kencing kotor dan saya mmg tak minum manis. Hari hari minum air masak dan sblm tidur minum susu sahaja. Normal ke? Ada ke ubat utk lawas kencing di farmasi yg safe for pregnancy?

2 Các câu trả lời

masa awk check kencing Kotor doctor tak advice pape ke?

5d trước

Takde. Sebab result okay je. Tp now kencing tak lawas tu dah okay saya minum air masak extra and air barli suam hehe

try minum air barli suam

6d trước

Thank you ye!