Bengkak semasa hamil

Saya baru 7weeks 3days pregnant. Normal tak telapak tangan dan kaki saya bengkak? genggam tak kuat, pegang cawan pun sakit. #1stimemom #firstbaby #bengkak

2 Các câu trả lời

7w dh edema ke..tido naikkan kaki sikit gune bantal.xpn pki stoking momcare.melabur sikit xpe .tuk kesihtn .stoking blh pki smpi bpantang..

3y trước

alhamdulillah skrg dah 21 weeks, okay pulak. awal2 haritu bengkak sampai 9 week je. kalau lepasni bengkak boleh saya ikut tips sis tu. thank you!