senggugut

saya baru 6week1day kemarin prut rasa sakit mcm sengugut dri pagi smpai mlm, hari ni ada kurang sikit sakit, tpi pening n sakit kepala sesangat . normal ke tu ?

1 Trả lời

Saya awal2 dulu pon mcm tu juga..dr kata normal sebab baby nk besar..tp klu sis sakit sangat better jmpa dr

5y trước

sbb smlm dri klinik check , doc bg ubt gastrik dia check air kncing positif dia nak scan tpi sya ada appoinmnt 12hb so skali scan lh time tu saya kata.. dia just ckp kalo ada pndrahan trus g sana..