Nak tanya

saya baru 5 minggu pregnant , ni anak pertama saya . maaf saya nak tanya , normal ke kalau darah coklat keluar ? kadang2 selang seli , kadang2 hari2 . malam tadi keluar kejap darah merah setompok .. saya risau , mohon percerahan ?? thankyou

13 Các câu trả lời

utk sye yg x pernah alami spotting/bleeding waktu preggy, i would say x normal.. peg dptkn 2nd opinion kt klink lain plak..

Spotting di awal kehamilan boleh jadi sebab proses penempelan atau ancaman keguguran. So, jumpa doktor utk pengesahan ya.

11mo trước

sama

Segera ke klinik utk check.. kalau spotting mgkin normal..tp ada yg xnormal sbb setiap org lain2..

11mo trước

baiklah sis