Start shopping barang baby

Saya baru 5 bulan pregnant (23weeeks), boleh ke start beli brg baby sikit2 dlu memandangkan skrg banyak sales hujung tahun… ada pantang larang ke sbb pernah dengo org ckp x elok beli awal2. Saya saja nk prepare beli sikit2 dlu , bersalin pulak time bulan puasa. Nanti dah hujung2 takut tak larat/ terkejo2 dgn wktu berbuka lagi . Sorrylah saya overthingking skit.. harap ada yg sudi share ye#bantusharing

36 Các câu trả lời

sy pn plan beli sikit2.. awal2... sbb bulan pose xlarat nk shopping... dgn ank2 yg lain.. bkejaran nanti...

Beli je sis! Beli awal tak kalut tau, sbb bila beli hujung2 mmg lgi byk pakai duit dlm 1 masa yg sama.

bagi saya elok beli sikit2 cemni. kalau hujung2 takut terkejut guna duit banyak sangat

Dah blh dah.. saya masa 23-24w dah hampir complete dah smua barang masatu🤣

saya beli time 7 bulan tapi ok je nak beli awal

sy17w misi dh ckp boleh bli slow2