Kaki kembang

Saya baru 26 weeks tapi kaki dah kembang . Normal ke kembang sebelum 3rd trimester?

3 Các câu trả lời

Saya pun sma sis, strt 24w perasan dah sbb bnyak jalan, prgnant kali ni bnyak ikut hsbnd oustation luar kwsan, kdg ddk lama dlm kereta, mula laa, jalan pun makin mengah, sya skrg 26w, smlm kena tuka sandal baru, sbb sndal lama rasa tak lepas dah nk masuk😂. Kalau nk kurangkan bengkak, malam pakai stokin sis🤭

Normal. Mungkin puan banyak berjalan, salah satu sebab kaki bengkak.

Saya pon bengkak kaki dah. Baru perasan kemarin kaki bengkak.