Breastfeeding

Saya baru 25weeks, and firstimeMom. Tapi sye dr start pregnant mmg berniat nak fully BF baby saya 🥰. Ade pape tips ke dr mommies buat utk produce byk susu sblom deliver dan selepas deliver? Sye berminat nak tahu dan belajar tp tk thu nak cari dkt mana 😅 Tolong ya 🥰#firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

Xde tips utk sblm deliver..sbb bdn akn auto produce. Bila dh bsalin, kerapkan df bby..sbb sucking bby akn bg isyarat pd bdn utk produce more. Jgn risau klu lps bsalin kurang susu, its normal.