sakit belakang

saya baru 14w2d..mcm tlalu awal plak utk saya alami sakit pinggang belakang. sakit sgt2 bila nak bangun dari duduk/baring. mcm ad bnda tajam menusuk belakang pula rasa sakitnya 🥲 bole ke sapu minyak panas or tampal patch dekat belakang? atau boleh berurut? #advice #bantusharing

1 Trả lời

mustajab or minyak yuyee boleh. tapi cuba elak kt perut tau. yg patch2 tu semua tak boleh ada ingredient bahaya yg boleh pi salur darah