Magnesium oil

Saya baru 10w & sbelum ni ada loya yg teruk, asid reflux setiap masa. Saya ada baca org guna magnesium oil utk sapu dkt leher & dada utk kurangkan stress/anxiety & tidur lena. Saya try sapu semalam & alhamdulillah bgun pg rasa puas tido & takda rasa loya unless kalau saya lmbat mkn. Ada pregmomies yg lain penah guna tak mg oil ni? #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

tak pernah guna, tapi pernah baca banyak benefits dan safe untuk pregnant mommies. 😊

awak guna brand apa? mahal tak

5mo trước

brand Elementz beli shopee je dlm rm15