Sentiasa penat

Saya bangun pagi mampu mandi makan n urus anak je lepas tu penat rasa nak tidur semula. Semalam rasa mcm sekejap je waktu sedar, mostly sy tidur je sepanjang masa. Esok dah start kerja. Adoi risau mcm mana sy kerja nanti kalau sentiasa penat je.

1 Trả lời

try makan supplement tuk support antibodi bdn dan mana yg hilang.. ada juga yg kata makan jamu nenda..dan amalkan air jamu..wallahualam..pape depends pd bdn kekdg ada blh trima ada yg tak..kena pstikan rehat cukup..manage time proper..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

3t trước

Thanks bagi tips