adakah Sya pregnant

saya asyik muntah2 bila lepas makan jadi adakah saya pregnant sbb Sya nak check takut awal sngat takut tak nampak

13 Các câu trả lời

Last period bila ? Kalau period dh lama tak datang mungkin pregnant tapi ape ii pon try check guna pregnant test beli kat kedai eco rm2 tu pon ade jual kalau rasa taknak membazir ...

Nak tahu kena cek UPT juga puan...xboleh nk main agk2 je...kadang2 sbb kita terlalu berharap utk pregnant kita akn rasa pkir semua simptom hamil sedangkan sbnrnya xhamil...

Try test upt...klau masih bru line akn samar²...bli upt digital clearblue...klau pregnant..dia akn muncul pregnant(1-2) or (2-3)..ad rezeki insha allah akn ad sis

Jgn trus pegi scan ke apa.. Check upt dlu.. Org berttc ni mmg kena tabah stiap kali check upt.. Sabar yaa.. Awk check upt dlu.. Klo takda, usaha lagi

Sis delay period ke belum?..mungkin pregnant,mgkin kracunan mknn...papepon kne test upt nk thu pregnant ke x..smoga ade berita baik utk sis...

Kena check upt jugak br tau. Nanti rasa dah tiba masa yg sesuai boleh check upt. Tanya dalam ni kami pon xtau nak jawab apa

Boleh try beli pregnancy test dulu. Seeloknya buat masa lepas bangun pagi tu. ☺️

Awak mkn lebi sgt kut, tu smpai tmuntah tu.. Try upt sja lah.. Utk thu kputusan

Upt detect awal. Scan x. So better buat upt.

Check upt lh dear. Jgn takut keh. 😊