Dutch baby vs Dupro

Saya asyik baca komen "dutch baby banyak gula sis". Tapi saya baca label, Dupro lagi banyak gula dari Dutch Baby. Anyway saya pakai susu lain, cuma serabut org duk bagi tahu info salah. Baca link kat bawah, gula ada macam-macam jenis. https://my.theasianparent.com/kandungan-gula/amp

Dutch baby vs Dupro
1 Trả lời

Basically, susu fm memang ada gula. Tengok bahagian ingredients, ada "maltodextrin" tak. Maltodextrin ni ibarat pengganti gula. Boleh search more berkenaan ni.

7mo trước

susu ap yg xad maltodxtrn