Garam Dan Ajinomoto Berlebihan, Baik Tak Untuk Kandungan 5minggu?

Saya addicted dengan makan mangga, kalau boleh hari2 nak makan mangga tapi yg buat saya lagi nak makan mangga adalah cecahan mangga tu, Garam ajinomoto Dan limau secara Berlebihan.. OK ke Tak OK garam Dan Aji untuk ibu mengandung ni?

2 Các câu trả lời

Bukan setakat ibu mengandung, kalau tak pregnant pun tak elok sis benda tu kalau berlebihan

4y trước

Hahaha biasa lah tu time pregnant kalau dah teringin memang teringin betul.. Tapi try kurangkan okay, risau darah tinggi kang lead to complication yang lain pulak kan.. Apapun semoga baik baik je untuk awak

Takut kena darah tinggi je. Berpada2 makan ye.

4y trước

😁😁😁