Susu anmum

Saya ada try susu anmum yg dapat dari klinik lepas scan haritu.. 2 kali saya minum lepas minum je terus berak.Adakah saya tak sesuai minum susu tu? Saya buntu bulan lepas checkup berat tak naik pun tapi scan baby doc kata dia membesar okey je.Makan pun banyak dah siap lepas makan saya sandar sekejap lepastu terus baring sebab nakkan berat naik

2 Các câu trả lời

dr saya suggest haritu makan malam .memang menjadi berat naik tu sampai dr pulak risau takut gdm haha alhamdulillah takde gdm

Sy pulak minum anmum sembelit ya amat. tukar enfamama bru ok