Celah peha sakit

Saya ada soalan....kenapa bila nak dekat due bersalin ni,saya kerap sakit di celah peha hingga ke kemaluan saya seolah2 bengkak,dan susah saya nak berjalan kerana sakit.....kalau saya duduk lama pon sakit....ada lah ini satu masalah yang serius dan perlu dirujuk ke hospital?

7 Các câu trả lời

Saya dah 35w6d hari. samala sakit. nak jalan pun susah. kalau dduk bawah. nak bangun sampai kena suami tolong. lepastu saya dah start rasa false contraction. baby nak mbesar pun ya juga. harap semuanya dipermudahkan la ya urusan kita2 bersalin. aamiin. InsyaAllah

kepala bayi dh ke bawah sis,sbb sakit..normal tu,nk buka lorong nk keluar sdh tu,sama mcm sya..dh bgitau doktor..doktor pun kata normal.sbb kepala dh kt bwh

sma juga. sy alami..skrg 34 week 5 day.. tnya dkt Dr. die bgtw normal skt

bpe bln dh?nrmal sis..x slse rjuk doc

sama laaa tapi saya 35w 1day .

saya dah 36 minggu hari ni

Jalan pun tak center kn