Hi ibu2 semua

Saya ada soalan Kalau ibu mengandung 10 minggu boleh cabut gigi ke Kalau ada siapa2 yg ada pegalamn pasal cabut gigi boleh share dgn sya,sya nak cabut gigi tapi tak tahu boleh atau tak #cabutgigi10minggukandugan

1 Trả lời

sis boleh refer dentist terus . saya 12w ada masalah sakit gigi disebabkan gigi berlubang. dah refer dentist n dia bagi antibiotik yang selamat untuk preggy n datang next week untuk tampal.

3y trước

Terima kasih bagi tahu