Romper atau set seluar baju lengan panjang?

Hi saya ada soalan. Saya first time mom & bakal Bersalin bulan 10 nanti. Sekarang tengah prepare beg hospital. Tapi confius nak bawa baju baby yang jenis romper lengan&kaki panjang tu ke atau bawa baju yang jenis seluar baju asing tu? Risau menyusahkan nurse pula nanti kalau bagi baju yang tak sesuai. Sebab ada yang cakap better bagi yang romper terus, senang pakai sekali arung, ada kata seuar baju asing sebab nurse tak pakai kan pun seluar, perlu baju je. Momies bawa yang mana ya? Ada tak nurse LR kat sini yang boleh membantu? Terima kasih #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

Romper atau set seluar baju lengan panjang?
4 Các câu trả lời

sy bawa dua² tp lebihkan baju dan seluar sbb ramai kata nurse selalunya minta baju dgn kain bedung je