nama anak lelaki

saya ada soalan... saya dah terlalu suka nama "muhammad adiel rayhan" .. tapi suami saya xsuka.. katanya nama perempuan???... boleh suggestion tak nama ap2 yg boleh gabung dgn nama "dzawin" plak? nie anak sulung kami

6 Các câu trả lời

🤔 dzawin .. muhamad dzawin .ok la bg sy.. xpnjng xsusah.. nnti pggil awin je.. awinnnnn dtg sis meh amek susu 😂😂😂😂😂

5y trước

asalkan maknanya molek.. lau byk2 piliham nama maybe mommy blh simpan utk bakal adik2nya pula..😁😁😁😁

alahai... sabar sis smoga jumpa nama yg sis n suami sama2 bkenan yg penting maksudnya yg baik2 nama kan doa 😊

Sedap nama Muhammad Adiel Rayhan.. Muhammad Adiel pun sempurna dah dengar

5y trước

maksud dia hiasan bunga2 syurga.. itu sebab abah dia xnk😶...

Dzawin Najdi

Muhammad luth Dzawin.

Adiel Dzawin?