Sengugut ke contraction?

Hi saya ada soalan, dari malam tadi rasa sengugut tu datang on off. Pinggang jugak sakit. Dan baby kerap mengeras? Perlu ke saya ke hospital. Tapi tiada tanda lain? Saya 37week 1day. Ada yang pengalamn mcm saya. Sbb dlu prnah prgi pac ingat leacking masa 33minggu tunggu hampir 7 jam rupanya bukan jadi balik. Jadi kalini rasa xpasti nak pergi atau tunggu. #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

Contraction tu

2y trước

better awak pergi semula. sebab sakit awak makin kerap dh. takut bukaan besar nnt terberanak awak dlm keta. xsemestinya kena tunggu tanda lain. macam air ketuban pergi hospital kdg2 ada yg doctor pecahkan awak.