17+weeks

saya ada satu soalan.. ade x mumy2 mcm sy kdg2 kt spender 2 basah tp bukan keputihan.. sy bru 17w..lg satu prgnant kali ni suka sgt mkn pedas.. efek bby x klu mkn pedas2...

2 Các câu trả lời

saya sis yg spender basah tu saya pun alami.. skrg tgh preggy 26w.. saya sampai admit wad 3 hari sbb suspect leaking ketuban.. tp negative.. sampai skrg saya x tau knp basah spender sampai kene pakai pad.. dia bkn bsh lencun.. cuma basah lembap2 gitu jd x selesa kalau x pakai pad

5y trước

ye sy pun rsu ketuban leaking...ms ank pertama dlu ade jgk jd mcm ni tp dh nk dkt due xpelik sgt... skng awl2 dh jd.. die lembab2 je kn.. dh kte xsdr tme bile keluar 2

Boom! Baca artikel ni utk info yg penting mengenai makanan pedas²👍🙂 https://my.theasianparent.com/ibu-menyusu-makan-pedas/web-view?utm_source=search&utm_medium=app