Breastfeeding problem

Saya ada masalah breastfeeding. Baby tak mahu direct feed, so bagi susu formula jer. Saya try pump tapi dapat 1oz jer setiap kali pump. Kadang2 tak sampai 1oz pon. Anak ada kuning. So saya sedih sebab tahu susu ibu ubat terbaik utk anak kuning tapi saya tak dapat nak tolong dia

Breastfeeding problem
17 Các câu trả lời

jika niat direct breast feeding, elakkan bagi puting botol susu, takut nipple confused di kemudian hari.

sis kompres air hangat d bagian dada sis & bnyakan mkn kcang tanah dgn minum air bnyak

2y trước

yaaa

Sama dengan saya sis. Terpaksa dengan mix formula. Sedih sangat 😭😭

3 hari prtama mmg slow susu, kna mngurut bru okay sikit kluar susu

2y trước

Saya dah 22 hari. Dah 3 kali mengurut. Sama jer sis 🥲

sis mkn lobak putih inshallah susu bnyakk smpai melimpah

Ada check cara lekapan? Or bby ada tongue tie?

sy pam keluar 2 titik je😖

2y trước

campur susu formula & badan. sy urut sauna buat susu badam kurma , Alhamdulillah skrg pam dapat 2/3 oz. nampak makin bertambah. 4 hari pertama tu mmg keluar beberapa titik je. Harap2 lepas ni susu makin meriah 🤲🏻