OPK DAN HSG

Saya ada jalani HSG 10/9 Jumaat minggu lepas. OPK saya cycle kali ni seperti gambar ada sticker handphone. Cair sangat sangat berbanding gambar satu lagi. Ovulation saya cycle sebelum ni CD10 atau CD11. Sebab saya buat HSG je OPK saya cair macam tu? Atau sebab apa ya? 🥺

OPK DAN HSG
2 Các câu trả lời

CD 10 tu pun x sama terang. Dah berapa lama mcmni? Dh berapa thn kahwin? Rujuk doktor. Kita takut telur ovum awk tak matang etc. Nanti doktor biasa boleh rujukkan awk kpd doktor pakar O & G utk tahu masalah awk lalu beritahu solusi.

3y trước

Kalau sebelum ni terang puan. Boleh rujuk gambar satu lagi. Kali ni cair. Memang tengah rawatan dgn O&G tapi appointment lambat lagi.

Oh ok bagus. Amalkan pemakanan & minuman sihat. Bykn ulam.