HSG test sakit tak?

Salam.. saya nk tanya.. ada tak pernah buat HSG test ni? sakit ke.. sy da 3x cycle ambil clomid.. then sy stop kjap jumpa doc .. tiba2 bulan 2 haritu pregnant .. tp gugur pd week 5 .. now sy tgh consider utk buat HSG test sbb doc suggest, if 3 cycle x menjadi, kene check fallopion tube melalui HSG test tu la.. ada pernah buat tak? sakit ke .. takut la.. hopefully bulan ni ada rezeki, so xpyh la nk kene buat HSG huhu 🥲

2 Các câu trả lời

ade kwn pnh buat die ckp sakit klu tiup follopian tersumbat mmang merana sbb die tembak cm asap kt dlm tu nk kesan rahim kte ade masalah atau tak

boleh dikatakan sakit la jugak, tp bearable lagi..sakit ke tak ni bergantung pada tiub fallopia tu tersumbat ke tak jugak..

3y trước

alhamdulillah.. sy da buat 2 bulan lps.. rasa mcm senak sengugut tu.. skejap je rasa tu dlm brapa saat cemtu .. lps tu da ok.. alhamdulillah tube ok.. skrng belum hamil lg.. huhu erm.. doakan saya dpt baby ye 🥰