Fibroid in pregnancy

Saya ada fibroid belah bawah & chances untuk czer tu tinggi tapi dr keep on cakap awal lagi untuk decide padahal sy dah trimester 3 & fibroid tak mengecil or bergerak pun. Nk tanya process czer mcm mana ya bersalin nnt? Sakit contraction mcm normal ke then next step mcm mana? #firsttiimemom

2 Các câu trả lời

czer tidak la seteruk yang disangka. cuma kena ekstra care sahaja lepas bersalin. contractions tetap sama mavam ibu2 lain. cuma bezanya yang dah confirm czer tu, biasanya dah tau tarikh nak beranak. so, saya doakan yang baik2 sahaja untuk puan Dan kandungan puan. selalu fikir positive, happy2, jangan stress2 ok. semuanya akan ok. makan makanan sihat jugak. elak makan makanan yang boleh rangsang fibroid. rajin2 Google ya puan.