Garisan Linea Nigra

Saya ada dengar orang kata kalau pregnant garisan linea kat perut tu panjang dari atas sampai bawah pusat means anak dalam kandungan tu LELAKI .. Kalau garisan linea tu pendek cuma kat bawah pusat je means anak PEREMPUAN .. Betul ke ?? Based on pengalaman mommies macam mana ?? ???

24 Các câu trả lời

sy garisan dari bawah pusat sampai atas nak cecah dada.. 2 kali scan girl🤭

garisan tu xbw mksd ank laki ke pmpn sis.. tgk bentuk perut lg mudah nmpk..

Ye ke... Sy scan dua tmpt semua cnfrm anak prmpuan. Garis dr atas ke bwh

Mitos kot.. Bab sy line pnjng.. Tp bila scan baby girl.. 😅😅

Sye pjg dri atas..tp scan girl..da 2kli scan tetap girl..

Tak betul. Scan gender pun 98% aje ketepatannya😊

Saya anak laki dan pmpuan sama je ada line tu

Sy ada baca, artikel tu kata mitos je 😅

5y trước

Kalau betul tu selalunya kebetulan sis 😁 takpe laa saje2 je nak tahu kann 🤗

Sy 5bln mcm malap xnmpk je line..normal ke

4y trước

Sy pun cam tu 6 bln mcm x brape jels je line tu..

Xde kaitan pon line tu