Linea Nigra

Mommies, may i know what is the difference of having long linea nigra lines above belly button and below belly button.. ??

55 Các câu trả lời

bestnya tgk dh besar cekang mcm tu.. hehe sy perut besar juga tpi tak cekang/keras lagi mcm tu.. btw bru nk masuk 7bulan. 😂.. line sy pun sampai atas,panjang dan scan terang2 tunjuk boy... 😆

5y trước

😂😂bila da cekang jln pun mcm mama penguin sis..

Sy dlu pon cmni tp xdela besar kt pusat tu. Hehe. Mertua ckp tanda ni senang beranak. Alhamdulillah first baby dulu girl senang kuar . Skrg preggy kedua kuar lg line ni. Xscan lg boy or girl

Saya pun mcm tu juga. Dekat pusat besar dan terang... Saya dpt bby girl. Skg dlm pantang ke 26 hari. Linea nigra masih ada lagi. Selalu habis pntng akan hilang juga klu buh lotion bby.

They said if you carrying a boy the lines will go above your belly button.. if gurl, only at below. But that is not accurate. My sis having above belly button but she is having girl

Tgok dr ats mcm donut😅 sorry 1st time tgok line tebal mcm tu.. Slalunye penah tgk kt google gelap cm tu tp halus. Papepn, smoga dipermudahkan urusan bersalin nti..

Dasyat jgk ni yer...sy runsing jgk sbb bahagian pusat sy agak gelap..tp sis pny lg gelap...tp mk sy kata,lps bersalin nnt hilang..

5y trước

A'ah..gelap bahagian pusat sis tu...😅 line sy tgh perut coklat terang n gelap..dr ats kebawah jgk..

Sy dl anak lelaki mmg terang tp satu line je la..hehe..anak perempuan langsung xde line ap2..bersih je perut preg

1st time tgok.. Sy masuk ni 3x preg.. X pernah tebal cmtu... Pape pun semoga dipermudahkan urusan sis

Sma line ngn sy sis... Scan bby boy, skrg tgu msa ja bby kluar, due 25/9/19 tp xda lg tanda2 bby nk kluar.. 😊😊

5y trước

Tq sis... 😊

Klu ikot pengalaman sy, klu line jelas n terang tu bby boy.. Klu line samar2 bygn tu bby girl.. Hehehe...

5y trước

🤗🤗