waktu terbaik BD menggunakan OPK

Saya ada BD CD19, CD26, CD27, CD30. Harini CD31 test opk masih positif, perlu BD lagi atau stop dulu?

waktu terbaik BD menggunakan OPK
1 Trả lời

1. sis patut log rekod dekat tab "others", bukan "easy@home". cara bacaan dia tak sama. 2. seeloknya BD lagi sebab nampak yg CD30 tu true +ve. teruskan je BD sampai dapat -ve semula. 3. tak ada perlu stop pun. kalau ada mood nak BD, BD je. BD ni buat kita happy, release stress, release oxytocin. semua tu akan bantu naikkan chance untuk janin melekap nanti.